promo-zsm
promo-zsm

Новий партнер бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо-2023» — міжнародна платіжна платформа Payoneer

НС_CIAB_АМГ

Міжнародна платіжна платформа Payoneer стала партнером бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо-2023», який відбудеться вже 15 вересня у Києві.


Payoneer була заснована у 2005 році, а вже за десять років компанія зʼявилась в Україні, щоб допомагати нашим підприємцям підкорювати міжнародні ринки.


Payoneer — інноваційна платформа для міжнародних платежів, яка розширює світову комерцію, об’єднує бізнеси, професіоналів, країни та валюти. Завдяки Payoneer мільйони малих і середніх бізнесів з усього світу можуть простіше надсилати й отримувати платежі, керувати коштами та розвивати свій бізнес на міжнародному ринку.


З 2016 року компанія щорічно відзначає найкращих підприємців з усіх куточків планети премією «Підприємець року», і за цей час нагороди отримали четверо українців. Зокрема цьогоріч перемогу в номінації «Прорив року» здобув українець Денис Шкрібляк, який відбудував меблеве підприємство в Ірпені, знищене торік під час повномасштабного російського вторгнення.


На форумі представники компанії детальніше розкажуть про сучасні платіжні рішення від Payoneer, які допоможуть українським аграріям зайняти й надалі утримувати провідні позиції на світовому ринку.


Долучайтесь до бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо-2023» за посиланням

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *