promo-zsm
promo-zsm

Українські птахівники отримали можливість експорту до Грузії

Українські птахівники отримали можливість експорту до Грузії
НС_CIAB_АМГ

Компетентні органи України та Грузії погодили форму сертифіката на експорт з України м’яса, субпродуктів та інших продуктів птахівництва.

«Ми створюємо нові можливості для українських компаній заробляти за кордоном більше грошей. Це означає більше валютних надходжень до України, зміцнення гривні, сплачені до бюджету податки та нові робочі місця. Цього тижня українські компанії галузі птахівництва отримали нові можливості експорту до Грузії. Крок за кроком створюємо умови для міжнародної експансії українських товарів», – заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

А також Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька зазначила:

«Грузія є важливим торговельним партнером нашої країни. Наразі додаткові можливості для експорту до цієї країни отримали українські птахівники. Впевнена, що в подальшому двосторонні торговельні відносини між країнами будуть тільки зростати».

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», в рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Раніше у липні цього року українська делегація відвідала Грузію з метою просування експорту української продукції, зокрема, продукції тваринництва.

Довідково

Міністерство закордонних справ України та Держпродспоживслужба спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів. 

Джерело: dpss.gov.ua.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *