promo-zsm
promo-zsm

Надлишки зерна аграрії будуть переробляти на корм для тварин

Надлишки зерна аграрії будуть переробляти на корм для тварин
pigcentre

Частину зерна, яке не вдається реалізувати, аграрії зможуть направити на виробництво комбікормів та збільшити поголів’я тварин

Врожай минулих сезонів поки зберігається у сховищах через неможливість експортувати наземними та річковими шляхами великих об’ємів. Є імовірність що аграрії зіштовхнуться з тим, коли новий врожай буде ніде зберігати і його частина залишиться у полі. Одним з рішенням цієї проблеми – переробка надлишків на корм для тварин.

Засновник та генеральний директор компанії “Галс Агро” Сергій Кравчук поділився поглядом на ситуацію, що виникла, виданню Agravery.

“Нам дуже допомагає тваринництво. Плануємо цьогоріч вдвічі збільшити виробництво комбікормів. Також збільшимо поголів’я індиків”, – повідомив він.

Очільник відділу рослинництва KSG Agro Дмитро Ємельченко розповів, що в планах компанії перероблювати пшеницю на корм під потреби свинокомплексу.

“Практично весь вал продукції рослинництва спрямовується на потреби нашого відділу тваринництва, на корми для свинокомплексу. Тому для нас не є критичною неможливість експортувати. Забезпечити тваринництво — це наша основна задача, і цьогоріч ми її закриємо. По зерновим дуже погана ситуація, наскільки я розумію. Ціни на пшеницю на рівні 4500 грн/т — це дуже низькі показники, особливо, коли мова йде про пшеницю 2 класу. Добре, що наша компанія має свинокомплекс, і є змога спрямувати на корми валовий збір пшениці”, – сказав Ємельченко.

Джерело: landlord.ua.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *