
Чилі офіційно дозволила ввезення харчових субпродуктів та побічної продукції тваринного походження з Аргентини, що використовується у виробництві харчових продуктів, зокрема ковбасних виробів.
Рішення ухвалено в межах узгоджених ветеринарних вимог
Сільськогосподарська та тваринницька служба Чилі (SAG) повідомила аргентинську Національну службу з агропродовольчої безпеки та якості (SENASA) про затвердження вимог, викладених в Міжнародному ветеринарному сертифікаті (IVC). Документ регламентує умови експорту харчових субпродуктів та побічної продукції від великої рогатої худоби, овець, кіз, свиней, птиці та коней.
Механізм набув чинності, що дозволяє аргентинським виробникам розпочати поставки продуктів тваринного походження для споживання людиною на ринок Чилі.
