promo-zsm
promo-zsm

Погода впливає на якість врожаю в світі

Погода впливає на якість врожаю в світі

Надмірна спека в США все ще залишається проблемою для місцевих аграріїв. А збільшення опадів у Європі суттєво вплине на якість врожаю цього року.

Штат Айова у Сполучених Штатах Америки значно потерпає від сонця, а світові ринки зерна та кормів трохи зросли. В Європі також зростає впевненість в успішності врожаю кукурудзи та пшениці в цьому сезоні.

Однак надмірна кількість опадів, ймовірно, негативно позначиться саме на якості зерна. У звіті Європейського Союзу зазначено, як регіони Європи відчували погоду з 1 червня по 20 липня. Загалом, температура була помірною з достатньою вологістю. Проте південно-східні регіони в цьому періоді більше зазнавали спеки та сухої погоди. А незначні штормові події фіксувалися в окремих частинах Європи, що спричиняли локальні пошкодження врожаю.

На регіональному рівні надзвичайно велику кількість опадів зазнала більша частина Франції, Німеччини, країн Бенілюксу, Румунії та України. Швидше за все, опади негативно вплинуть саме на якість зерна, а не на його врожайність.

«Тепліші, ніж зазвичай, умови знизили очікування врожаю озимих культур у країнах Балтії та Фінляндії. Теплові хвилі в центральній Італії, Угорщині, Словенії та Хорватії негативно вплинули на завершальні етапи циклу росту озимих культур та розвиток літніх культур», – йдеться в звіті ЄС.

Нагадаємо, що опубліковано прогноз закупівельних цін на живих свиней на 2 – 8 серпня.

Джерело: feednavigator.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *