promo-zsm
promo-zsm

Виробництво м’яса в Китаї збільшилося на 16%

Виробництво м'яса в Китаї збільшилося на 16%
НС_CIAB_АМГ

Виробництво свинини в КНР близьке до рівня, що передував АЧС. Тоді як виробництво яловичини та баранини продовжує невпинно зростати.

Національне бюро статистики Китаю опублікувало дані про виробництво м’яса в 2021 році, яке становило 88,87 млн ​​тонн.  Це на 16,3% більше від рівня, досягнутого в 2020 році.

Виробництво свинини майже таке ж, як і у 2017 році – 52,96 млн тонн. Це на 28,8% більше порівняно з попередніми роками. 

Виробництво яловичини досягло 6,98 мільйона тонн (+3,7%), а баранини – 5,14 мільйона тонн (+4,4%).

Виробництво м’яса птиці становило 23,80 млн тонн (+0,8%).

У той же час Китай скоротив імпорт м’яса на 5,34% – на 9,38 млн. тонн. A кількість свиноматок збільшилася на 4%.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *