Виробництво свинини в КНР близьке до рівня, що передував АЧС. Тоді як виробництво яловичини та баранини продовжує невпинно зростати.
Національне бюро статистики Китаю опублікувало дані про виробництво м’яса в 2021 році, яке становило 88,87 млн тонн. Це на 16,3% більше від рівня, досягнутого в 2020 році.
Виробництво свинини майже таке ж, як і у 2017 році – 52,96 млн тонн. Це на 28,8% більше порівняно з попередніми роками.
Читайте також:
Виробництво яєць у 2021 році просіло на 13%
Виробництво яловичини досягло 6,98 мільйона тонн (+3,7%), а баранини – 5,14 мільйона тонн (+4,4%).
Виробництво м’яса птиці становило 23,80 млн тонн (+0,8%).
У той же час Китай скоротив імпорт м’яса на 5,34% – на 9,38 млн. тонн. A кількість свиноматок збільшилася на 4%.
Джерело: euromeatnews.com.